27. 12. 2009

Vin de Pierre

A votre santé monsieur Richard

Výborné víno z vinice Pierra Richarda Mon rouge pif 2007 má ovocné aroma s chutí třešně, švestky a borůvky. Hodí se ke kozím sýrům nebo sýrům typu gouda.

3 komentáře:

lavande řekl(a)...

Hezký večer fleurette, ochutnala jsi toto víno Pierre Richarda? Je dobré? Já mám moc ráda víno a kupuji nejraději jak jinak než francouzské :-). Měla jsem ohromnou radost z vánoc, dostala jsem 2 CD J. Birkinové, jedno její DVD a krásnou knihu fotografií Paris mon Amour. Jistě jsi měla také krásné vánoce.
Do roku 2010 přeji vše nej a nej. Ještě nevím jestli se půjdeme někam na konci roku projít po Praze. Ráda bych někdy byla v Paříži o vánocích nebo spíš na silvestra. Povedlo se Ti to?
Tak vše krásné přeje Šárka

Fleurette řekl(a)...

Tobě také krásný večer Šárko, dostala si samé krásné dárky! já měla největší radost z knihy fotografii s.Gainsbourga o které jsem psala v jednom dřívějším příspěvku.Budu ji brzy fotit tak se podíváš:)) Ta kniha Paris mon Amour je koupená u nás?? O vánocích se mě být v Paříži nepovedlo ale není všem dnum konec:)) Víno mohu jen doporučit mají více druhu i Depardieu a koupíš ho v Jugoslávské ulici na Vinohradech v prodejně sýru ,které tam mají také skvělé!
Přeji Ti krásný zbytek roku a štastný te Nový rok 2010
Fleurette

lavande řekl(a)...

Fleurette knihu Paris mon Amour koupil Ježíšek :-) na Václaváku v Luxoru. Je moc hezká, je tam spousta krásných fotografií z minulosti i současnosti. Díky za typ na prodejnu s vínem.
Krásný večer. Myslím, že do konce roku sem ještě kouknu, budu se těšit na fotky z Tvé knihy, takže si ještě popřejem.

Hezký večer Šárka